Anna Gispert Muñoz

Diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica al CESNID, centre adscrit a la Universitat de Barcelona.

    Dietista-Nutricionista, col·legiada nºCAT00712

Constantment assisteixo a  diferents cursos i seminaris sobre fitoteràpia, i sobre temes d’actualitat de la nutrició , i salut relacionats amb l’alimentació, Coaching Nutricional, Alimentació vegetariana, energètica i oriental, cronobiologia nutricional…  Per tal de millorar la meva formació.

annagispertnutricio@gmail.com
Data naixement: 17 Juliol 1980 (Barcelona)

Els meus estudis professionals són els següents:
Títol de la diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica al CESNID, centre adscrit a la Universitat de Barcelona. Les pràctiques les vaig fer a l’Hospital de Terrassa.
Dietista-Nutricionista, col·legiada nºCAT00712
1998-1999 – Primer i segon curs sobre “Nutrició i Dietètica” organitzat per l’Associació Fogall.
1999 – Jornades sobre “Seguretat en l’Alimentació” organitzades pel CESNID / Universitat de Barcelona / Fundació Bosch i Gimpera
1999 – “Curs Internacional sobre “Nutrició i Esport” organitzat pel Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat
Terapeuta Floral, per l’Escola Internacional de Flors de Bach.
2005- Postgrau sobre Nutrició i Obesitat impartit per la facultat de Farmàcia de la Universitat de Navarra.
Jornades sobre “Seguretat Alimentaria” organitzades pel CESNID
Curs de Fitoteràpia organitzat per l’ACDN i Soria Natural
2010 -Curs de Coaching Nutricional per Nutritional Coaching (avalat per International Association of Coaching
2011-Curs sobre Inmunonutrició Infantil organitzada per DNS
2011- Jornades sobre alimentació i càncer a càrrec de la ACDN
2011- Coaching Nutricional (Nutricional Coaching, avalat per la IAC)
2012- Lideratge i comunicació organitzat per la AEDN
2012 Nutrició en esports emergents (ultra maratons, triatlons, carreres de llarga distància…) organitzat per la AEDN
2012- Cuina Terapèutica i Vegetariana, impartit per ISMET (Barcelona)
Curs de micronutrició per al cervell. (organizat por Pileje)
Conferència Inmunitat i Oncologia. Hibridació: med. Convencional i natural, a càrrec de Joan Vidal Jové (organitzat per Mimasa-Ifigen)
2012 – Cuina medicinal i la seva aplicació energètica impartit per alumnes de Montse Bradfort
2012 Coaching Nutricional avançat (Nutritional Coaching, avalat per la IAC)
2013 – Sistema d’intercanvis d’aliments per a la confecció i la planificació de dietes i menús. (Universitat de Navarra – Nutrinfo)
2013-2014 Ponent i docent en tallers i ponències de la I i la II Jornada de Salut Integrativa, a l’Hospital de Terrassa (grup CST)
2014 – Curs d’entrenament integral per running i trail runing, de G-SE.
2014- Curs d’oncologia integrativa que organitza el comitè de salut integrativa del Consorci Sanitari de Terrassa, grup CST i Equip de Salut.
2015 – curs de Cronobiologia Nutricional impartit per Ysonut.
2015 –Curs de Postgrau: Eines per millorar l’adherència al tractament, 135 hores càtedra (Nutrinfo, avalat per AADYND, Associació Argentina De Diestistes Nutricionistes)
2015 –Actualització en Nutrigenómica, Nutracèutics i Aliments Funcionals, 185 hores càtedra. (Nutrinfo, avalat per l’associació Argentina de investigacions metabòliques)
2015 Nutrigenòmica i Nutrigenètica (instituto nutrigenómica)
2016 Actualització Cronobiologia Nutricional (Ysonut)
2016 -2017 (en formació, finalitzo al juny 2017) Nutrició Clínica Avançada (Instituto de Ciencias de la Nutrición i Salud)
2016-2017 (en formació, finalitzo febrer 2017) Nutrigenòmica avançada (Instituto Nutrigenómica)

Constantment assisteixo a diferents cursos i seminaris sobre fitoteràpia, i sobre temes d’actualitat de la nutrició , i salut relacionats amb l’alimentació, Coaching Nutricional, Alimentació vegetariana, energètica i oriental, cronobiologia nutricional… Per tal de millorar la meva formació.

Experiència professional

Durant els mesos d’Estiu de 1997 vaig fer les meves pràctiques del Batxillerat al Laboratori Químic de l’empresa UNITAT HERMÈTICA, S.A. de Sant Quirze del Vallès.
Des del curs 1998/1999 fins al 2001 vaig impartir classes de repàs a estudiants de primària i d’E.S.O.
L’estiu de 1999 vaig fer tasques administratives a LITOSPLAI, S.A..
L’estiu de 2000 vaig anar de dietista en pràctiques a unes colònies per a nens diabètics organitzades per l’Associació de Diabètics de Catalunya.
L’agost del 2001, vaig cobrir una substitució a la recepció de l’edifici III de la Clínica Corachan.
Des del setembre de 2001 fins el gener del 2002, vaig cobrir una baixa per maternitat, a l’Institut Barceloní de Traumatologia, dins la Clínica Corachan, fent tasques d’auxiliar d’infermeria, i administratives.
Des del febrer de 2002 vaig treballar com a responsable de punt de venda a les botigues de Sabadell i Terrassa, en l’empresa de dietètica i salut SANTIVERI, S.A fins al maig del 2004.
Del maig del 2004 fins al febrer de 2006, vaig treballar en el centre Naturhouse situat a St Quirze del Vallès, desenvolupant la meva professió com a dietista.
Des del maig del 2006 fins al juny del 2014 he sigut propietària d’una botiga de dietètica i nutrició a St quirze del Vallès (Nutrisalut 937212836). A part de les activitats de gestió pròpies d’un negoci, feia i segueixo fent en l’actualitat assessorament dietètic i reeducació nutricional per a diferents situacions fisiològiques , per a persones sanes, i també en casos de patir alguna malaltia relacionada amb l’alimentació.
Faig els menús escolars d’una escola local. (Pilarín Bayés, a Les Fonts). Revisió dels menús escolars del col·legi del meu fill. Revisió dels menús escolars del CEIP Purificació Salas Xandri, i elaboració dels sopars complementaris. Xerrades educació nutricional per als pares.
Escric esporàdicament articles divulgatius sobre alimentació, complements i plantes medicinals a una revista d’àmbit local. A una pàgina web: competidor.cat, i al Diari de Terrassa
L’abril del 2010 vaig començar a impartir xerrades- col·loquis sobre diferents temes de alimentació i nutrició a l’Eroski de Terrassa.
També faig xerrades i conferències sobre educació nutricional en diferents llocs i àmbits: en el col·legi Pilarín Bayés, en el grup Cultural de la dona (Sant Quirze del Vallès), a la cooperativa Galliners de fruites i verdures ecològiques, a l’associació “Los Músics” de Ribaroja d’Ebre, Al centre de ioga Satya de Sant Quirze del Vallès, a l’institut la Serreta, dins de l’assignatura de Nutrició infantil (per a Educadors Infantils.). També a l’oncolliga de Terrassa i en el col·legi Torredemer de Matadepera, associació de Pàrkinson de Mataró, i a alumnes de l’Escola Taula Rodona.
Des del setembre del 2012 fins al setembre 2013 vaig fer de tutora on-line de dos cursos de dietètica i nutrició, per l’empresa ClickSchool.
Col·laboro fent sessions de coaching nutricional al Despertador, empresa que es dedica al coaching i a d’altres activitats relacionades amb la recreació personal.
Des del febrer de 2013 sóc Dietista-Nutricionista de Salut i Més (Consorci Sanitari de Terrassa).
El 18 d’Octubre del 2013 vaig participar com a ponent a la I Jornada de Salut Integrativa organitzada pel Consorci Sanitari de Terrassa: Sumant cap al Futur.
També hi vaig col·laborar buscant els esponsors.
Títol de la ponència: Alimentació saludable: una altra visió
Títol del taller: Idees pràctiques per cuidar el teu cos a través de l’alimentació
El gener del 2014 he començo visitar a la UME (Unitat de Medicina de l’Esport) de l’hospital de Terrassa (Grup CST)
El gener del 2014 al gener del 2015 vaig col·laborar a la Clínica de Medicina estètica de la Dra Mercè Campoy, a Barberà del Vallès.
17 d’octubre de 2014 ; docent a la II Jornada de Salut Integrativa (Hospital de Terrassa, grup CST): Compratint experiències. Taller: Títol del taller: Vols aprendre a planificar un menú? Eines pràctiques
El gener del 2015 he començat a col·laborar a la Clínica d’Estètica i Nutrició del Dr Casermeiro, a Terrassa. (93 733 83 08)
Durant el 2015 he impartit xerrades sobre nutrició (diferents temes d’interès) al Centre de Recursos per a la Dona de Sant Quirze del Vallès
Formació sobre higiene alimentària a diferents entitats, minoristes i restauradors. Encarregat per l’àrea de Salut de l’Ajuntament de St Quirze del Vallès.
Novembre 2015 he col·laborat amb la clínica CINUSA fent visites d’assessorament nutricional a la Danone de Barcelona.
Des de gener 2016. Voluntariat dins de la Unitat de Salut Integrativa del Consorci Sanitari de Terrassa.
Des de febrer 2016 faig assessorament nutricional al gimnàs Terrassa Sports (Terrassa).
Desembre 2016 revisió nutricional de menús de les presons catalanes, que forma part d’una auditria externa (Per la empresa Persapia).
Febrer de 2017: Nutrcició pediàtrica al CEP Ferrés (Vilassar de mar).
Febrer de 2017: finalitzo la meva col·laboració a Nutrisalut (SQV) i començo a Osteosalut, centre d’osteopatia (amb molta il·lusió i ganes d’ajudar a fer un molt bon equip!! )